IMG_26010271349145

Ciuperci umplute cu legume

[av_animated_numbers number='30 minute' icon_select='av-icon-before' icon='ue863' font='entypo-fontello' color='font-custom' custom_color='#f05a19' font_size='20' font_size_description='16' link='' linktarget='no']
Timp preparare
[/av_animated_numbers]
Reteta de ciuperci umlute cu legume la cuptor este o reteta delicioasa, un aperitiv gustos si sanatos cu care va puteti imresiona invitatii. O reteta de aperitiv aratos si gustos, perfect pentru un eveniment festiv. Este perfecta pentru perioada postului.

IMG_26010271349145

Ingrediente :

  • 8 ciuperci mari
  • 3-4 roşii
  • 2 ardei capia
  • 2 ardei graşi galbeni
  • 1 ceapa
  • 2-3 căței de usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • piper.

 

[av_heading heading='Mod de preparare' tag='h6' color='custom-color-heading' custom_font='#f05a19' style='' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='10'][/av_heading]

  • Se taie ceapa marunt si se aureste in putin ulei incins impreuna cu usturoiul feliat.
  • Se curata ciupercile si se taie marunt piciorusele.
  • Se adauga ardeii taiati julien , dupa ce se inmoaie se un rosiile tocate marunt.
  • Se condimenteaza dupa gust cu sare , piper si putin cimbru si se lasa sa scada sosul.
  • Se umple palariile ciupercilor cu amestecul de legume rezultat si sa asaza intr-o tava.
  • Se lasa la cuptor 20 de minute.

Pofta buna !
[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>