IMG_46778854610501

Saleuri cu susan

[av_animated_numbers number='60 minute' icon_select='av-icon-before' icon='ue863' font='entypo-fontello' color='font-custom' custom_color='#f05a19' font_size='20' font_size_description='16' link='' linktarget='no']
Timp preparare
[/av_animated_numbers]
Gata numaidecat,bune si fragede zile intregi! Este descrierea perfecta a retetei de saleuri cu susan. Potrivita atat pentru sezonul rece, cat si pentru sezonul cald, reteta de saleuri cu susan este perfecta entru zile cand doriti sa preparati rapid o gustare ce minimum de ingrediente.
IMG_92690517075983
Ingrediente:

  • 400 gr branza sarata de oaie(veche)
  • 100 gr branza proaspata de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 150 gr unt(65%)
  • 2 oua
  • 650 gr faina
  • seminte de chimen

[av_heading heading='Mod de preparare' tag='h6' color='custom-color-heading' custom_font='#f05a19' style='' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='10'][/av_heading]

  • Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 de minute, apoi se formeaza bilute din el, care se intind in forma rotunda de dimensiunea
  • aparatului si se da spre coacere in aparat, cate 6-8 minute pe fiecare in parte.Se sfarama branza sarata cu furculita, sau se da pe razatoare, apoi se amesteca cu untul rece, taiat bucatele, smantana si branza proaspata.
  • Se adauga cele doua oua,se presara chimen din belsug si se incepe sa incorporarea fainii.Cand aluatul nu mai este lipicios se opreste din agaugarea fainii.
  • Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 de minute, apoi se formeaza bilute din el, care se intind in forma rotunda de dimensiunea aparatului si se da spre coacere in aparat, cate 6-8 minute pe fiecare in parte.

Pofta buna!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>