zacusca cu fasole

Zacusca cu fasole

[av_animated_numbers number='70 minute' icon_select='av-icon-before' icon='ue863' font='entypo-fontello' color='font-custom' custom_color='#f05a19' font_size='20' font_size_description='16' link='' linktarget='no']
Timp preparare
[/av_animated_numbers]
Aceasta reteta este una adaptata la reteta traditionala. Cu totii stim ca existe multe metode de a prepara zacusca, bineinteles cea mai buna fiind tot a bunicii. Tind sa cred ca femeile cand ajung sa fie bunici brusc devin si cele mai bune gospodine din lume:). Am adaugat un nou ingredient pentru a schimba putin gustul original si rezultatul a fost nemaipomenit, va invit sa-l incercati.
zacusca cu fasole

Ingrediente:

  • 3 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 1 l bulion
  • 2 l ulei
  • 1 kg fasole alba

[av_heading heading='Mod de preparare' tag='h6' color='custom-color-heading' custom_font='#f05a19' style='' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='10'][/av_heading]
Totul se macina, iar fasolea se fierbe cu foi de dafin si piper macinat. Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste. Se pune ceapa cu uleiul la prajit apoi se pun gogosarii, bulionul si fasolea fiarta. Cand uleiul iese deasupra, zacusca este gata! Se pune fierbinte in borcane!

Pofta buna!
[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>